Menu
_dsc4180
_dsc4100
_dsc4134
_dsc4165
_dsc4048

Formas

In this project, Black lighting design has developed a tenant-adapted lighting solution for the Research Council's newly renovated premises on Drottninggatan

When we were involved in the project, the landlord's proposal was a symmetrical grid of 60x60 tiles in almost all areas. Our mission was to optimize and change this lighting proposal into something that more reflected the interior design proposal and Forma's activity-based working methods. In the office environment, you can choose to sit at traditional desks, separate smaller work rooms or more lounge-like workplaces, and everything from larger conference rooms to more unofficial meeting places are available. The lighting solutions are therefore adapted to meet the various needs of the staff.

Client:

Forskningsrådet Formas

Interior architect:

Strategisk Arkitektur

Completed year:

2017

See more of our interior projects