Meny
_dsc4180
_dsc4100
_dsc4134
_dsc4165
_dsc4048

Formas

Black Ljusdesign har i detta projekt tagit fram en hyresgästanpassad belysningslösning till forskningsrådet Formas nyrenoverade lokaler på Drottninggatan.

När vi kopplades in i projektet var hyresvärdens förslag ett symmetriskt rutnät av 60x60-plattor i nästan samtliga utrymmen. Vårt uppdrag blev att optimera och förändra detta belysningsförslag till något som mer speglade inredningsförslaget och Formas aktivitetsbaserade arbetssätt. I kontorsmiljön kan man välja att sitta vid traditionella skrivbord, separata mindre arbetsrum eller mer lounge-liknande arbetsplatser, och allt från större konferensrum till mer inofficiella mötesplatser finns att tillgå. Belysningslösningarna är därför anpassade för att möta personalens olika behov.

Beställare:

Forskningsrådet Formas

Inredningsarkitekt:

Strategisk Arkitektur

Ljusdesigners:

Anna Ekberg

Genomförande år:

2017

Se fler av våra interiörprojekt